Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Träningsupplägg

Lite matnyttigt:

1- Ni som bokade plats, på någon av resorna innan 31/12 , har även fått årets träningströja/linne. I Kristinehamn Arena finns det nu en "stege" av tröjor att prova. Meddela receptionen, så registreras din storlek och val av modell. Vill du samtidigt beställa flera "KROATIEN 2018", går det jättebra.

2- Ni som ej hann boka en plats på maj- eller septemberresan innan 31/12, kan även ni prova tröja/linne och beställa önskat antal. Tag med bokningsbekräftelsen bara.

3-Vi bifogar här ett preliminärt träningsschema för första resan (21-28/5). Ändringar kan komma att ske; crawlkursen och diverse andra simaktiviteter är ej ännu inritade.

 

4-Första resan fylls på rätt snabbt nu. Har du inte bokat eller känner någon som står och vacklar....det kan vara dags nu att boka sitt rum vid pinjeskogen, medelhavet och solen.

Klicka på länken för större bild på träningsschemat.