Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Så bokar/avbokar du dig på våra pass

Bokning av pass

Vid datorn / Smartphone Passen släpps 7 DAGAR innan aktuellt pass (Vissa Easy Line släpps 13:00). Till 60 minuter innan pass, kan du boka dig. Därefter kan endast VI boka in dig på en ev Drop-in-plats. I mån av tid kontaktar vi sedan kunder i turordning på reservlistan. Du kan även själv då, ringa in för att erövra en Drop-in-plats; ”först till kvarn”. Kvällspass & Nästa dags förmiddagspass måste avbokas senast 13:00 den dagen. Vi förtydligar: även de som bokat sig som reserv är skyldiga att boka av sig för att försäkra sig mot VARNING, ifall de ovetandes skulle komma in på ett pass och följdaktligen missa att närvara. Vid förhinder innan pass : RING! (0550-131 30), så prickar vi av dig och har då möjlighet att skriva ut din biljett för snabbare uthämtning. OBS! Har du registrerats som RESERV, håller du själv koll på om du får en plats på passet.


På plats

PRICKA AV DIG genom att dra ditt kort och ta ditt kvitto/BILJETT ur biljettskrivaren. Biljetten gäller som entré till passet. KOM I TID! Biljetten måste hämtas ut senast 10 minuter innan passets start. Efter denna gräns avbokas din plats automatiskt (och du får en varning) och blir ledig för andra. OBS! Efter gränsen vid 10 minuter, upphör fördelen med en högre position på reservlistan. Då tillämpar vi Drop-in och den som då fysiskt står först i kön, får den eventuellt lediga platsen. Fastnar du i bilkön, mötet mm: RING så hjälper vi dig. Ej uthämtad biljett/avbokad plats ger varning i vårat system. 3 varningar ger böter på 50:- Vi förtydligar: även de som bokat sig som reserv är skyldiga att boka av sig för att försäkra sig mot VARNING, ifall de ovetandes skulle komma in på ett pass och följdaktligen missa att närvara. Bokningssystemets klocka är gällande vid bokningsfrågor.


Om du ej kan…

Kan du inte boka själv via nätet är du självklart välkommen att ringa oss (0550-131 30), så gör vi det åt dig, i mån av tid.


Vem får boka?

För att kunna boka dina pass behöver du INLOGGNINGSUPPGIFTER; dessa får du av oss i receptionen när du köper något av våra träningskort. Är du tillfällig gäst gör vi en gästbokning åt dig via telefon (0550-131 30).