Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Övrigt

 

Vid brand

Kristinehamn Arena är utrustat med ett automatiskt brandlarm, som larmar via ett högtalarsystem. Det finns brandposter och utrymningstavlor, säkerställ att du alltid vet var närmaste utgång är.


Vi har defibrillator
Finns på entréplan 

Upphittat/Borttappat

Kontakta receptionen, kvarlämnat förvaras veckovis.

 

Parkering av cyklar, kickboards, skateboards etc.

Alla cyklar, kickboards, skateboards och andra fordon förvaras/parkeras under eget ansvar utanför Kristinehamn Arena.

Parkering av barnvagnar.

Alla barnvagnar parkeras UTANFÖR omklädningsrummen under eget ansvar, dom får inte tas med in i omklädningsrum, dusch eller simhall.

 

Du som förälder/ledare är alltid ansvarig för medföljande barn (ej simkunnigs) säkerhet och trygghet – lämna aldrig ett barn utan uppsikt.

 

Dusch-omklädningsrum

I Sannabadet jobbar både kvinnlig och manlig personal och vi jobbar för en säker och trivsam badanläggning. Vi ansvarar bland annat för löpande underhållsstädning i dusch och bastu, vi vill därför informera om att det kan förekomma manlig personal i damernas dusch- omklädningsrum och kvinnlig personal i herrarnas dusch-omklädningsrum.