Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Losinj

Dagarna tickar ned....Har du bokat än?

Lite matnyttigt:

1- Ni som bokade plats, på någon av resorna innan 31/12 , har även fått årets träningströja/linne. I Kristinehamn Arena finns det nu en "stege" av tröjor att prova. Meddela receptionen, så registreras din storlek och val av modell. Vill du samtidigt beställa flera "KROATIEN 2018", går det jättebra.

2- Ni som ej hann boka en plats på maj- eller septemberresan innan 31/12, kan även ni prova tröja/linne och beställa önskat antal. Tag med bokningsbekräftelsen bara.

 

3-Första resan fylls på rätt snabbt nu. Har du inte bokat eller känner någon som står och vacklar....det kan vara dags nu att boka sitt rum vid pinjeskogen, medelhavet och solen .

 

Information om ön:

Ön Losinj är ett sol- och badparadis men samtidigt en lugn och familjevänlig ö. Härligt grön, väldoftande och med fantastiska badvatten ligger den en bit söder om den stora halvön Istrien.
Lošinj är en av Kroatiens största öar och även den mest sevärda, framförallt om man uppskattar vacker natur, flora och fauna. Här finns över tusen olika växtarter som sjöfarare tagit med sig från jordens alla hörn.

Mali Losinj är den största staden med drygt 8000 invånare, en betydelsefull hamn och en vacker arkitektur som är intakt sedan snart 200 år.