Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.Arenahallen är en Idrottsarena med huvudsaklig inriktning på ungdomar för både elit- och breddidrott. Målet är att idrottsklubbar, företag, kommunens invånare och skolor skall få de bästa förutsättningarna till träning, motion och utveckling året om.

Arenahallen byggdes 2007 och invigdes i September samma år.

Nytt konstgräs 2021
I september 2021 lades nytt konstgrässystem in i arenen. Valet föll på Unisports system med sviktpad, konstgräs och BioFlex infill. Med detta system har vi förenat spelegenskaper, säkerhet för både anläggning och spelare med miljöhänsyn. Läs mer om Bioflex här https://www.unisport.com/sv/saltex-bioflextm

Godkännande & certifieringar

· FIFA Quality och Quality Pro
· DIN 18035-7:2014
· EN/DS 71-3 (säkerhet för leksaker)
· 18 PAH (innehåll av PAH test)
· VOC (luftkvalitetstest för inomhusbruk)
· Bfl-S1 (högsta brandklassificering)
· FDA Food contact status - 21 CFR 176.170

Arenahallen är även en Upplevelse- och Nöjesarena anpassad för bl.a. konserter för över 10 000 åskådare. Här har artister som Markoolio, Eric Saade, Timotej och Lotta Engberg uppträtt.
Det har även arrangerats bil- och företagsmässor, julmarknader samt dansgalor.

Arenahallen är byggd för att kunna förändras och växa med uppgiften. Vi har 6 000 kvadratmeter som ger möjligheter till stort och smått. På sommaren och även under flera andra perioder under året har vi ett av Sveriges största och absolut ett av de bästa leklanden…Lek&Luft!

Välkommen!