Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Arenahallen

 

 

Arenahallen är en Idrottsarena med huvudsaklig inriktning på ungdomar för både elit- och breddidrott. Målet är att idrottsklubbar, företag, kommunens invånare och skolor skall få de bästa förutsättningarna till träning, motion och utveckling året om. Arenahallen byggdes 2007 och invigdes i September samma år. En ny konstgräsmatta för elva-mannaspel lades in i oktober 2014. Samma kvalitet på matta används även av Champions League- lag såsom Milan, Lazio och Ajax. Vi är dessutom unika på att fixa helhetsupplägg för Träningsläger med gångavstånd till allt.

Arenahallen är även en Upplevelse- och Nöjesarena anpassad för bl.a. konserter för över 10 000 åskådare. Här har artister som Markoolio, Eric Saade, Timotej och Lotta Engberg uppträtt. Det har även arrangerats bil- och företagsmässor, julmarknader samt dansgalor. Arenahallen är byggd för att kunna förändras och växa med uppgiften. Vi har 6 000 kvadratmeter som ger möjligheter till stort och smått.

På sommaren och även under flera andra perioder under året har vi ett av Sveriges största och absolut ett av de bästa leklanden…Lek&Luft!

 

Välkommen!