Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Boka träningsläger

Vi arrangerar träningsläger efter era önskemål och förväntningar. Vi är unika då vi har en fantastisk närhet och tillgång till det mesta som gör att ni får ut det ni vill av ert läger. Anläggningen Kristinehamn Arena inrymmer ett äventyrsbad, ett nytt modernt gym, samt Café och Reception. Runt om Kristinehamn Arena ligger det flertalet fotbollsplaner. Boendet, centrum, bowling och restauranger ligger inom 10-15 minuters gångavstånd. I närområdet finns även bl.a. löpslingor, minigolf, kulturellt utbud och biograf.


Boende:

Kristinehamn Arena har ett samarbete med Kristinehamn Herrgårdscamping som ligger ett stenkast från arenahallen. Många ungdomslag som är här tycker det är perfekt när man kan vara MÅNGA i samma rum medans andra vill ha andra alternativ.


Mat:

Frukost, Lunch, mellanmål, middag och/ eller kvällsmål… Vi fixar det NI vill ha! Det serveras husmanskost i alla former. Önskar man något speciellt eller har restriktioner p.g.a. allergi, meddelar man bara detta vid bokning, så fixar vi så NI får önskad och lämplig måltid. Måltiderna är rikliga men vill man ha extra stora portioner så fixar vi det med. All mat förtärs på boendet.

 

Kontakta Tomas Olsson
Tomas.Olsson@kunskapsporten.nu
010-40 50 112

Referenser

AIK F-97
”Jättebra bemötande och härligt arena, Rekommenderar starkt!"

 

Per Hulterkrantz IFK Lidingö P99
”Tack för en väl fungerande och trevlig helg i Kristinehamn. Mycket fin anläggning med bra boende och mat!” Mattias och Pelle ledare IF Kil.

 

IFK Lidingö P99
”Vi tycker att det fungerat mycket bra och vi har haft det trevligt. Framför allt har vi blivit väldigt fint mottagna av alla som vi mött i Kristinehamn. Vi har känt oss mycket välkomna – Trevligt och mycket vänligt bemötande av all personal – Bra träningsmöjligheter – Bra med fasta omklädningsrum – Maten var bra (=enkel men välsmakande) – Mycket trevlig personal på Kristinehamn Arena – Trevlig personal på vandrarhemmet Allt som allt tycker vi lägret var mycket lyckat och vi har uppnått det vi ville med lägret."