Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

AbonneringVill man lyxa till det lite extra går det bra att abonnera vår fina relaxavdelning i två och en halv timme.
I relaxavdelningen finns det bubbelpool både inne och ute. En ångbastu samt en vanlig bastu. 

När man abonnerar vår relaxavdelning är det inte tillåtet att gå ner i simhallen, detta pga andra bokningar såsom barnkalas, föreningsverksamhet mm.

Vid abonnering är även barn välkomna, men då har ni vuxna ansvar för den som är under 18 år. För att boka Relaxen behöver man vara 20 år och även då vara den som kvitterar ut nyckeln.
Ring till receptionen för att boka 0550-131 30

Följande priser gäller vid våra ordinarie öppettider. Priser efter ordinarie öppettider, vid storhelger eller liknande pris enligt överenskommelse.

Pris abonnering (2 ½ h)

5-10 personer 2500  kr
11-15 personer 3000 kr
16-20 personer 3500 kr

Avbokning av relaxavdelningen måste ske senast 48h innan bokat tid, vid senare avbokning debiterar vi 500kr i en avbokningsavgift.

Drop-inVill man unnas sig lite extra kan man betala för en drop-in på relaxavdelningen under simhallens öppettider. Ni har då även tillgång till simhallen.

Måndag till lördag har vi en åldersgräns på 20 år. Söndagar är hela familjen välkommen men den som bokat och kvitterar ut nyckeln ska vara 20år. Innan ditt drop-in besök, ring till receptionen 0550-131 30 för att se så den inte är abonnerad.


Pris Drop-in (2 ½ h)

Vuxen fr 20 år 180 kr
Pensionär & studerande 160 kr
Barn (2-19 år) 130 kr (Endast söndagar)

 

Här hittar du avtal och anvisningar vid bokning / drop-in för relaxen.

Gäster som inte följer våra regler kan avhysas från anläggningen utan att återfå sin entréavgift.