Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Under ett och samma tak finner du en komplett Arena, med allt du behöver inom träning, motion och upplevelser. Nära och Modernt. Professionellt och Vänligt. Vi erbjuder ett stort utbud av aktiviteter som kan passa just dig eller din familj. 


Kristinehamn Arena ägs och förvaltas av fastighetsbolaget Kunskapsporten AB

Vi vill att du ska trivas hos oss så tveka inte att prata med oss på plats om du har några frågor.

Reception telefon: 0550-13130
Reception mejl: Kristinehamnarena@kunskapsporten.nu
Faktureringsadress: Kunskapsporten Kristinehamn AB, Kalendegatan 26, 211 35 Malmö


Kristinehamn Arena på sociala medier
Facebook
Instagram

Våra Värdeord

Nyfikenhet:

Vår nyfikenhet gör att vi ständigt utvecklas och blir bättre. Vi är nyfikna på varandra och på hur vi tillsammans kan bidra till att hela verksamheten växer och når nya höjder. Vår nyfikenhet ger sig uttryck i hur vi möter våra kunder och våra besökare för att ständigt göra deras upplevelse bättre.


Respekt:

Respekt är grunden i vårt sätt att vara. Vi visar respekt för varandra som medarbetare och det är en självklarhet för oss att visa respekt för våra kunder och deras behov.

Professionalism:
Genom en professionell framtoning i vårt sätt att agera och kommunicera lockar vi ständigt till oss stora arrangemang. Vi upplevs som en modern och attraktiv mötesplats med hög service. Vi är förberedda och säkerställer en fungerande logistik, vi möter våra kunder och besökare med en positiv framtoning.