Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

 

 

 I hjärtat av Kristinehamn Arena finner du reception & café. Här finns aktuell information om anläggningens aktiviteter och arrangemang på de olika avdelningarna: Simhallen, Arenahallen, Gym, Lek & Luft, Padel samt Cafét.


I Receptionen sköter vi inbokning och avprickning på gruppträningspass, medlemsfrågor och bokning av lokal för konferenser, kalas och andra arrangemang. För övrigt svarar vi gärna på de frågor ni kan tänkas ha angående våran anläggning.I vår butik kan du köpa säsongens nyaste badkläder till hela familjen, simglasögon för både motionssimning, tävlingssimmning eller för lek. Badmössor i olika färger, badskor/badtofflor armpuffar av bästa kvallité och massor med andra tillbehör. Vi har även en avdelning med träningskläder, Padelracket och Padel tillbehör. I Cafét
serveras det rykande färskt kaffe, dagsfärska smörgåsar, enklare luncher och gofika. Vi har även läskande drycker, glass i alla former.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I vår meny hittar du frukost, smoothies, sallader, hamburgare, korv med bröd, pannkakor, surdegstoast, bagels och mycket mer. Vi har även gott hembakat fika med både söta och mindre söta alternativ, och såklart gott kaffe. Välj själv om du vill ta med eller sätta dig hos oss för en trevlig stund.