Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

 

 

 

 

 

Information

 

 

Bokningsregler
- Passen släpps 7 dagar innan passtillfälle.
- Förmiddagspassen släpps vid 13:00.
- Generellt minimum 5 bokade / pass. Undantag förekommer. 
- Ring vid förhinder. Vi skriver ut din biljett !
- 10 min innan pass, släpps ej kvitterade platser, fria. Kö på plats, gäller.
- Bokningssystemets klocka avgör bokningsfrågor.
- Håll utkik på bokningssidan för Extrapass & senaste ändringar.
- Vid eventuella frågor/önskan om information, ring 0550-131 30. Vid hög aktivitet, garanteras ej alltid svar. Kontakta i god tid.

 

Bokning

För att kunna boka dina pass behöver du INLOGGNINGSUPPGIFTER; dessa får du av oss i receptionen när du köper något av våra träningskort. Är du tillfällig gäst gör vi en gästbokning åt dig via telefon (0550-131 30). 

 

På plats
PRICKA AV DIG genom att dra ditt kort och ta ditt kvitto/BILJETT ur biljettskrivaren. Biljetten gäller som entré till passet. KOM I TID! Biljetten måste hämtas ut innan passets start. Hämtas inte biljetten avbokas din plats automatiskt och din plats blir ledig för drop-in.

*= Passet bokbart 13:00

Gruppass

CORE
Styrke- och stabiliseringspass med enkel koreografi i grupp, för kroppens kärna (mage, rygg, bål och bäckenmuskulatur) Kropp och redskap används som motstånd. Pulsökande övningar som inslag finns i passet, hopp förekommer men kan undvikas. Passar utmärkt att kombinera med annan styrke/konditionsträning.

STYRKA & UTHÅLLIGHET
Längre intervaller där kondition och styrkemoment varvas för att förbättra uthållighet och flås.

TABATA
Tabata är en intervallform där man kör 8 set på 20 sekunder och tar i "för kung och fosterland". Därefter följer 10 sekunders vila. Detta kör man i 8 set som tillsammans varar 4 minuter. Hur många set man gör kan man välja själv.

 

 

 

SKIVSTÅNG
Alla klassiska övningar: benböj, utfall, marklyft, rodd, bänkpress etc. Varvas med pulshöjare.

 

 

 

 

OUTDOOR
Passen syftar till att kondition och styrka skall förbättras. Arbete med stora muskelgrupper, teknik där spänst och explosivitet finns med. Löpning ingår som delmoment. Klädsel efter väder, gärna träningshandskar. Se anslag för varje enskilt pass.

XFIT/XFIT CIRCEL
Stationsträningmed intervaller, där vi blandar både styrka och kondition. Enkla övningar, där vi satsar på högintensivträning.

 

 

 

 

 

MAX
Ett högintensivt pass där vi ger just, MAX! 30 minuters riktigt slit som kommer variera och se olika ut från gång till gång. Vi kommer jobba ”på tid” varierat med ”repetitioner”. Ibland i par och ibland ensamma.

ÖVERKROPP
Ett överkroppsorienterat pass med core-övningar och fokus på balans och stabilitet. Vi använder redskap och kroppstyngden.

PUMP
Enkla Skivstångsövningar i takt till pumpande musik. Du bestämmer själv hur tungt/lätt du kör och resultatet blir muskelkondition och styrka. optimalt, men är samtidigt skonsamt för knä och leder.

 

 

QUICKFIX
Ett pass som är högintensivt och kort och ger dig en rejäl genomgång med fokus på kondition, styrka och rörlighet. Vi jobbar fokuserat med varje moment och du bestämmer hastighet och vikt utefter daxform.

BURN 2.0
Cirkelpass i intervall/tabataform för hela kroppen. Styrka flås, koordination och mjölksyra eller som coach säger… BURN

 

 

 

KOORDINATION OCH RÖRLIGHET
Ett pass där man tränar både kondition, koordination, styrka och rörlighet på ett skonsamt sätt.

 

 

 

 

SPINNING
Inspirerande musik och peppande ledare guidar dig i ett effektivt konditionspass som, via varierade positioner på cykeln samt tempo & motstånd, tränar hjärta och lungor. En fiktiv bana av backar och raksträckor tränar dig optimalt, men är samtidigt skonsamt för knä och leder.

 

STYRKESPINNING
här jobbar vi kondition och styrka. En härlig variation där vi varvar cykling med att kliva av och köra styrkeövningar stående/liggandes på golvet.

 

 

ARENAFYS
ett pass där du övar uthålligheten i musklerna genom längre intervaller. Styrka med hantlar och egen kroppsvikt.

 

 

 

MEDIYOGA

Mediyogan är mjuk men kraftfull och passar alla som långsiktigt vill skapa bättre balans och välmående. Syftet är att ökad balans, fysiskt, psykiskt och emotionellt. Mediyogan har en tydlig struktur - som ett recept Där ingredienserna (Andning, Fysiska positioner, Fysiska rörelser, Ögonpositioner, Ljud) doseras varsamt och individanpassat.

POWERYOGA
När du tränar poweryoga för du övningar i ett flöde. Övningarna görs samtidigt som ditt andetag är centralt. En lättare uppvärmning och solhälsningar förlåt av balansövningar, golvövningar och avslappning. Fokus ligger på styrka och rörlighet men övningarna hjälper också till att minska på spänning i muskulaturen runt leder.

 

 

YOGA
Här har vi fokus på andetaget och stretchar mjukt och rytmiskt vår kropp. Passet kan genomföras av alla. Vi får kroppen att vakna och bli varm för att sedan aktiveras på ett skonsamt sätt och fokus ligger på att släppa på spänningar. Genom en avslutande avslappning och energipåfyllning är du redo för resten av

 

 

 

YOGA-"kom i form"
Ett pass för dig som behöver mjuka upp din kropp, förbättra hållning och stärka din Core.

EASYLINE
är ett cirkelträningskoncept som passar alla, oavsett ålder eller träningserfarenhet. Maskinerna är konstruerade för att arbeta med stora muskelgrupper och mycket rörlighet för hela kroppen. Utöver maskinerna tränar vi med vikter, på matta, kondition och balansövningar.

 

 

RÖRLIGHET
För dig som vill bli rörligare och mjukare. Välkommen att uppleva ett skönt och flödande pass till musik. Genom att utforska rörelsernas ytterlägen ökar vi kroppsmedvetenheten. Vi öppnar, förlänger och släpper på spänningar. Allt det som din kropp längtar efter.

 

 

 

YOGA TRAPEZE
är en lekfull, rolig och bra träning som passar de flesta. Det går att variera passen och anpassa efter deltagarnas förmåga. Du tränar framför allt flexibilitet, balans core- och överkroppsstyrka. Troligtvis får även skrattmusklerna jobba lite under passet. Yoga trapeze kan också hjälpa till att lindra smärta i ryggen genom inversionsterapi där vi hänger upp och ner och avlastar och sträcker ut ryggraden. En del blir lite skrämda och tycker att det ser svårt ut, men hammocken stödjer dig i övningarna och när du vågar släppa taget och utveckla tillit hjälper det dig att klara svårare positioner än vad du tror. Du bygger inte bara muskler utan även självkänsla! Passet avslutas med en härlig ”cocoon” vila i hammocken Ta gärna med vattenflaska. Ett annat tips är att inte äta en alltför stor måltid för nära inpå passet. Klädsel: Kläder utan knappar eller blixtlås, ta av större smycken eftersom de kan fastna/förstöra hammock. Barfota/strumpor.