Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

 

 

 

 

 

Vi byter bokningssida till Go Active!

Appen laddar du ner där du hämtar dina appar.
Tryck in vår leverantörskod: 032700. Därefter loggar du in med samma inloggningsuppgifter som du tidigare haft på föregående bokningssida Vattnetshus.

Har du glömt bort ditt lösenord?
Du kan enkelt begära ett nytt lösenord i appen/webben som skickas direkt till din e-post.

Om du känner dig osäker, kom förbi receptionen så hjälper vi dig.

Bokningsregler-Passen släpps 7 dagar innan passtillfälle.

-Avbokning ska ske 120 minuter innan passet startar.

-Hämta ut din biljett senast 10 minuter innan passet börjar, annars avbokas din plats automatiskt och fysisk kö går före.

-Vid sen ankomst ring 0550-131 30 så hjälper vi dig skriva ut din biljett. Vid hög aktivitet, garanteras ej alltid svar. Kontakta i god tid.

-Om du missar att hämta/avboka ditt pass tre gånger kommer du inte kunna boka dig i förväg på pass längre. Spärren försvinner efter 30 dagar från första tillfället, men du kan även låsa upp spärren för 50 kr i receptionen.

Inloggning-Bokning av gruppträningspass görs via vår app, Go Active. Appen laddar du ner där du hämtar dina appar. Tryck in vår leverantörskod: 032700.

-Du loggar in med din mejladress samt det lösenord du fått av receptionen vid köp av ditt gymkort. 

Har du inte fått något lösenord? Kontakta receptionen på 0550-13130, så hjälper vi dig.

-Är du inte medlem hos oss går det bra att boka en drop-in plats via receptionen på 0550-13130.

På platsHämta ut din passbiljett genom att dra ditt kort. Biljetten gäller som entré till gruppasset. Biljetten ska hämtas ut minst 10minuter innan passet start. Hämtas inte biljetten ut avbokas din plats automatiskt och blir ledig för drop-in. Kö på plats gäller.

Gruppass

TRX FYS

Ett fyspass med inslag av TRX

TRX

En fantastisk träningsform ! Du tränar styrka, stabilitet & rörlighet i olika helkroppsövningar, med hjälp av band som hänger från taket. Bålen är med i alla övningar, så du bygger upp en bra balans & ökar din kroppskontroll. Det är ett lugnare pass som passar både nybörjaren & den träningsvane.

XFIT/XFIT CIRCLE

Stationsträningmed intervaller, där vi blandar både styrka och kondition. Enkla övningar, där vi satsar på högintensivträning.

 

 

 

STYRKESPINNING

här jobbar vi kondition och styrka. En härlig variation där vi varvar cykling med att kliva av och köra styrkeövningar stående/liggandes på golvet.

 

 

COREFLEX

Ett lugnt pass som kombinerar bålstabilitet & rörlighet. Vi jobbar på mattor, med fördel utan skor/barfota. Vi stärker bålen inklusive små stabiliserande muskler runt axlar/skuldror & höfter. Du blir mjukare, starkare och förebygger smärta i bl.a. ländrygg, höfter, axlar samt nacke. Ett pass som passar alla !

SKIVSTÅNG

Alla klassiska övningar: benböj, utfall, marklyft, rodd, bänkpress etc. Varvas med pulshöjare.

 

 

 

 

MAX

Ett högintensivt pass där vi ger just, MAX! 30 minuters riktigt slit som kommer variera och se olika ut från gång till gång. Vi kommer jobba ”på tid” varierat med ”repetitioner”. Ibland i par och ibland ensamma.

ÖVERKROPP

Ett överkroppsorienterat pass med core-övningar och fokus på balans och stabilitet. Vi använder redskap och kroppstyngden.

PUMP

Enkla Skivstångsövningar i takt till pumpande musik. Du bestämmer själv hur tungt/lätt du kör och resultatet blir muskelkondition och styrka. optimalt, men är samtidigt skonsamt för knä och leder.

 

 

KOORDINATION OCH RÖRLIGHET

Ett pass där man tränar både kondition, koordination, styrka och rörlighet på ett skonsamt sätt.

 

 

 

TGIF

Thank God It´s Friday ! Diverse pass erbjudna på fredagar, som en buffet att testa nya träningssmaker, ifrån. Ett härligt sätt att börja helgen! Håll utkik på bokningssidan för en variation av pass med diverse starttider. 

 

 

 

SPINNING

Inspirerande musik och peppande ledare guidar dig i ett effektivt konditionspass som, via varierade positioner på cykeln samt tempo & motstånd, tränar hjärta och lungor. En fiktiv bana av backar och raksträckor tränar dig optimalt, men är samtidigt skonsamt för knä och leder.

 

 

 

ARENAFYS

Ett pass där du övar uthålligheten i musklerna genom längre intervaller. Styrka med hantlar och egen kroppsvikt.

MEDIYOGA

Mediyogan är mjuk men kraftfull och passar alla som långsiktigt vill skapa bättre balans och välmående. Syftet är att ökad balans, fysiskt, psykiskt och emotionellt. Mediyogan har en tydlig struktur - som ett recept Där ingredienserna (Andning, Fysiska positioner, Fysiska rörelser, Ögonpositioner, Ljud) doseras varsamt och individanpassat.

 

 

 

YOGA

En stund av mjuka rörelser och stilla positioner, medvetenhet om kropp och andetag. Ett skönt pass där vi sträcker ut och släpper spänningar i hela kroppen. Alla deltar utifrån sina egna förutsättningar.

 

 

 

 

 

 

 

EASYLINE

Är ett cirkelträningskoncept som passar alla, oavsett ålder eller träningserfarenhet. Maskinerna är konstruerade för att arbeta med stora muskelgrupper och mycket rörlighet för hela kroppen. Utöver maskinerna tränar vi med vikter, på matta, kondition och balansövningar.

RÖRLIGHET

För dig som vill bli rörligare och mjukare. Välkommen att uppleva ett skönt och flödande pass till musik. Genom att utforska rörelsernas ytterlägen ökar vi kroppsmedvetenheten. Vi öppnar, förlänger och släpper på spänningar. Allt det som din kropp längtar efter.

 

 

 

MORGONYOGA

Starta helgen genom att släppa spänningar och fylla på med energi. Vi startar med några stilla positioner där muskler och bindväv stretchas och mjukas upp. Sedan fortsätter vi med rörelser för energi och en avslappnad känsla i kropp och sinne. Alla deltar utifrån egna förutsättningar.

 

 

 

 

CORE

Styrke- och stabiliseringspass med enkel koreografi i grupp, för kroppens kärna (mage, rygg, bål och bäckenmuskulatur) Kropp och redskap används som motstånd. Pulsökande övningar som inslag finns i passet, hopp förekommer men kan undvikas. Passar utmärkt att kombinera med annan styrke/konditionsträning.

 

 

 

TABATA

Tabata är en intervallform där man kör 8 set på 20 sekunder och tar i "för kung och fosterland". Därefter följer 10 sekunders vila. Detta kör man i 8 set som tillsammans varar 4 minuter. Hur många set man gör kan man välja själv.

 

 

 

PPL

Pull
Vi kör dragövningar, som då kommer att inkludera rygg, kappmuskeln och biceps.
Push
Vi kör vidare med tryckövningar (push) som då inkluderar bröst, axlar och triceps.
Legs
Det här passet fokuseras på ben, framsida, baksida och vader.

Egen uppvärmning innan varje pass. Ca 2-4 övningar per muskelgrupp i 2-3set. Coachen Tobias är med och hjälper till med inställningar, teknik och tips under hela träningspasset.

- Kostnad medlem 50kr
- Kostnad icke medlem betalar 50kr + dagsentré 120kr =170kr

STYRKEPASS

Styrkepass med inslag av core & kondition

PWR mix

Mix av styrka och rörlighet som aktiverar ben, överkropp och core. Med och utan redskap.

Styrka & Kondition

Styrka och kondition blandas i varierande intervaller. Ett varierande pass för dig som vill ha lite av varje.

Core & Rörlighet:

Med hjälp av pilatesbollen tränar vi kroppens kärna (mage, rygg, bål och bäckenmuskulatur), samt främjar vår rörlighet.

Latino Cardio

Latino Cardio är ett fartfyllt danspass med inslag av aerobics. Vi tränar flås och kondition, men fokus ligger på att ha kul och svänga på kroppen till härlig musik! Alla kan vara med, inga förkunskaper behövs. Helt prestigelöst!