Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

 

 

Vår filosofi är att alla medlemmar oavsett mål och ålder ska få sina behov uppfyllda.
Vi har instruktörer och coachning som kan hjälpa dig att nå din målsättning.
I fräscha lokaler med den senaste utrustningen, finns alla förutsättningar för god träning.
Oavsett om du vill träna i gym, vara med på gruppträningspass eller till och med kombinerar din träning med bad, är vi övertygade om att vårat gym har något för just dig!Välkommen!


Vi har nu en ny APP som fungerar med våra konditionsmaskiner. Ladda hem & gör din träning enklare och mera innehållsrik !

-----------------------------------------------------

Preva® Mobil kommer till dig från Precor®, global tillverkare och

leverantör av uppskattad träningsutrustning och skapare av träning via nätverk. Preva Mobil, tillgänglig på 22 språk, används bäst för att synkronisera dina träningsaktiviteter i och utanför gymmet. Oavsett om du deltar i en gruppträning eller lyfter vikter på ditt gym, löptränar hemmavid eller bara njuter av en cykeltur med familjen så är Preva Mobil stället där du kan spåra dessa träningsaktiviteter och se dina framgångar på ett enda ställe. Behöver du nya träningsidéer? Preva Mobil har tusentals träningsförslag med videoinstruktioner i ett lättåtkomligt bibliotek. Vill du inhämta en sammanfattning av ditt konditionspass från en utrustning som inte är ansluten till internet eller inte är Precor? Inga problem. Använd bara den nya funktionen X-Capture.

Det bästa är att du kan göra enkla anslutningar mellan ditt Preva Mobil-konto och populära träningsappar som du kanske redan använder som Advagym från Sony, Apple Health®, Fitbit®, Garmin®, MapMyFitness®, Misfit®, MyFitnessPal®, Polar®, Runkeeper®, Strava®, TomTom® och Withings®.

Om du redan har ett Preva-konto flyttas alla dina data och prestationsmärken som du erövrat från den gamla appen till den nya.