Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Aktuell information

Träningsglädje och Planering inför det nya året!
Vi är glada över det stora intresset för träning i början av detta år. Men vi vill påminna er om att det är viktigt att planera träningen då många pass är fullbokade, men på grund av sena avbokningar eller uteblivna deltagare finns det lediga platser vid passens start och andra förlorat möjligheten till ett roligt träningspass.

-Boka bara de pass du tänker gå på.
-Vid förhinder, avboka senast 2 timmar innan passets start.
-Hinner du inte hämta ut din biljett 10 min innan passet börjar, ring receptionen i god tid (0550-13130) så hjälper dom till att skriva ut passbiljetten.

Vid 3 missade tillfällen:
Om du missar att hämta/avboka ditt pass tre gånger kommer du inte kunna boka dig i förväg på pass längre. Spärren försvinner efter 30 dagar från första missade tillfället, men du kan även låsa upp spärren för 50 kr i receptionen.

Vi byter bokningssida! I vår nya bokningssida kan man enkelt boka gruppträningspass, simkurser, relax, Lek&Luft kalas och mycket mer.

Appen laddar du ner där du hämtar dina appar.
Tryck in vår leverantörskod: 032700. Därefter loggar du in med samma inloggningsuppgifter som du tidigare haft på föregående bokningssida Vattnetshus.

Har du glömt bort ditt lösenord?
Du kan enkelt begära ett nytt lösenord i appen/webben som skickas direkt till din e-post.

Om du känner dig osäker, kom förbi receptionen så hjälper vi dig.

 

 

 

Här hittar du vår nya bokningssida på webben!