Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Aktuell information

MEDIYOGA uppstart 20/4

Tillfällen: 6 tillfällen per kurs. 1 gång i veckan a 75 minuter.
Torsdagar 15.00-16.15
Uppstart 20/4
Plats: Stora gruppträningssalen plan 3.
Instruktör: Helene Nordenhäll Fysioterapeut och Mediyoga instruktör och lärare.


Syftet med denna behandling är att ökad balans, fysiskt, psykiskt och emotionellt. Mediyogan är mjuk och passar alla och med långsiktig träning har den goda och kraftfulla egenskaper att skapa ett bättre välmående. Mediyogan har en tydlig struktur - som ett recept där ingredienserna (Andning, Fysiska positioner, Fysiska rörelser, Ögonpositioner, Ljud) doseras varsamt och individanpassat. Anmälan krävs för att delta och för att kunna ha god nytta av yogan krävs att du kan närvara mertalet av tillfällena och bli ledd i grupp.

Medlemmar: Bokar upp en plats för 6 tillfällen.

Icke medlemmar: Kontaktar receptionen för kostnadsuppgifter. Möjlighet att köpa 10 kort i receptionen.

Patientbehandling: Under rehabiliteringsperiod gäller avgift för sjukvårdande behandling, detta sker genom Capio Fysioterapimottagning där du i samråd med Fysioterapeut går under behandling. Efter rehabiliteringsperiod är det motiverat till fortsatt träning och då finns möjlighet att via behandlande Fysioterapeut få Fysisk Aktivitet på Recept sk FaR. Då betalar du 245 kr/månad i maximalt 3 månader. Receptet förskrivs av behandlande Fysioterapeut.

Kom ihåg att klä dig varmt och ledigt samt att du kommer 10 minuter innan passet börjar så du hinner varva ner och få en plats på mattan! Kom ihåg inga parfymer.

Nu erjbuder vi MammaTräning!

Träningen är anpassad för dig som just fött barn och vill träna tillsammans med din bebis. Vi fokuserar på bålstabilitet och bäckenbottenträning tillsammans med funktionell träning för hela kroppen, innehållande både styrka, kondition och rörlighet. Under 5 tillfällen tränar du i grupp tillsammans med coach. Träningen kräver inga förkunskaper eller tidigare träning. Träningen passar dig som har ett barn som är 8 veckor eller äldre och att du har varit på efterkontroll hos barnmorska.

Start: löpande
Coach: Jessica Sökjer
Antal platser: 6
Pris: 400kr 
Intresseanmälan till jessica.sokjer@kunskapsporten.nu 
Bra att veta: Betalning sker i receptionen vid första tillfället. Det finns hiss och möjlighet att ställa barnvagn utanför träningssalen. Återbud till 0550-13130, så tidigt som möjligt, senast 60 min innan passets start.

 

 

Har du ett medlemskap på ett annat gym men vill byta till oss? Teckna ditt medlemskap hos Kristinehamn Arena redan idag och träna gratis under uppsägningstiden från ditt tidigare gym (max 3 månader).

Obs, kvitto på uppsägning från ditt tidigare gymmedlemskap behöver uppvisas vid tecknandet.

Vi erbjuder kunnig Vägledning för Säkrare träning & Bättre resultat. Inspiration & Glädje!

Läs mer här!