Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

MARBELLA 202218maj - 25maj åkte vi på en oförglömlig träningsresa till Marbella i samarbete med Future Travel under ledning av Kristinehamn Arena Träningsresor 2022. Under vistelsen tränade vi tillsammans, åt goda middagar och hade det riktigt trevligt tillsammans i en fantastisk miljö! 

I sju nätter bodde vi på det 4-stjärniga hotellet, BlueBay Banus hade endast 15 minuters promenadtid till Puerto Banus. Hotellet har en spansk stil och påminner om en andalusisk by. Det fanns restauranger, barer och flera utomhuspooler. Buffemiddag ingick på hotellet varje kväll.

Ledare/Instruktörer som var med på resan från Kristinehamn Arena:

Jessica Sökjer
Jessica är utbildad hälsocoach sedan 2003 och leder och inspirerar i gruppträning, har coachsamtal inom träning, mat och motivation. Hon gillar variation på träningen och tränar för att det är kul. Tillsammans med Helene och Kristinehamn Arenas övriga duktiga och erfarna instruktörer har hon haft träningsresor sedan 2017. Fun fact: Utöver att leda gruppträning så kan den egna aktiviteten bestå av ridning, vintersport och löpning och träning med hunden.

Helene Nordenhäll
Helene driver sin egna praktik som fysioterapeut och har lång erfarenhet av kroppen och träning. Handboll ligger henne varmt om hjärtat. Hon instruerar i allt från Medi yoga till tuffa intervallpass. Med Helene som instruktör kan du lita på att du lär dig rätt och blir rikligt motiverad och inspirerad. Tillsammans med Jessica och Kristinehamn Arena’s övriga duktiga och erfarna instruktörer har hon haft träningsresor sedan 2017. Fun fact: Den egna aktiviteten brukar bli löpning, golf och vintersport.

 

Recensioner

"Om ni nånsin funderat på en träningsresa så åk med KAT! Toppenresor" -Suzanne

"Välordnat. Omväxlande program som passar alla. Även tid för sol och bad. Engagerade ledare"
-Christina

”Mycket trevligt hotell, bra planerade pass under dagarna. Proffsiga ledare/instruktörer!
En oförglömlig toppenresa.” -Lotta