Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

 

På grund av rådande omständigheter har vi valt att inte starta några nya grupper denna termin. Detta tycker vi är tråkigt men med omtanke för våra kunder och vår personal känner vi att det är rätt beslut att ta. Då den närmaste framtiden är oviss för oss alla vill vi ännu inte gå ut med några nya datum för nästa kursstart. Det vi gör i dagsläget är att förbereda och planera för, om det är möjligt att starta våra grupper till höstterminen igen. Vi följer noga utvecklingen och kommer löpande ge information via vår hemsida om läget hos oss på Kristinehamn Arena.

 

Gå gärna in på vår startsida för att läsa mer om hur Kristinehamn Arena ställer sig till och jobbar mot Coronaviruset (Covid-19)

 

Vuxencrawl

 

 

Crawl är det snabbaste simsättet man kan lära sig. Det är också det effektivaste simsättet att ta sig fram i vattnet då det brukar minst energi. Sannabadet erbjuder kurser i crawl, både för nybörjare och för erfarna simmare, där vi fokuserar på att lära ut grunderna, men också att finslipa teknikerna så er simning blir så effektiv som möjligt.

Genom kursernas gång använder vi oss av bland annat filmning, tidtagning och en undervattensspegel samt även landövningar och andra redskap för att hjälpa er vidare till en skonsam och effektiv simning.