Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

 

 

 

 

Vattengymnastik v.3 tom v.19

 

 


Vecka 19 är sista gångerna för vattengymnastiken. Tyvärr blir terminen lite kortare på grund av kommande renovering men vi vill ändå hålla igång på de sätt vi kan. Därför kommer vi under början av sommaren erbjuda danspass istället för vattengymnastik, passen kommer hållas av Anna och genomförs i vår pass sal.
Till er som inte riktigt vill ta semester från träningen, kom och dansa in sommaren med Anna!


Aqua classic

Måndag 11:00-11:50, djup i bassäng 138cm

Vattengymnastik i klassisk form, ett lättare pass där du jobbar med kroppen som redskap och rör dig utefter din egna förmåga. Passet hålls i Terapibassängen med vattentemperatur på 34grader. 
Max antal 20personer
Instruktör Anna

Aqua mix 
Onsdag 11:00-11:50, djup i bassängen 130cm

Vattengymnastik med inspiraton av rytmisk rörelse med redskap. Du jobbar med kroppen men också med olika redskap för att utöka utmaningen, i ett högre tempo tränar du både styrka och uthållighet. Passet hålls i Terapibassängen med vattentemperatur på 34grader. 
Max antal 20personer
Instruktör Anna

 

Aqua power 
Onsdag 17:00-17:50 

Vattengymnastik i ett explosivt tempo med inslag av dans, pulshöjande pass som tränar hela kroppen. Med hjälp av olika redskap och vattnets motstånd tränar du till rytmisk musik. Passet hålls i stora bassängen på den grunda delen (djup 1,4m) med vattentemperatur på 28grader.
Max antal 25personer
Instruktör Anna

 

 

 

Bokning

 

 

Observera att du endast kan boka dig när anmälan är öppen.

Anmälan för måndagens pass öppnar torsdagen innan, kl 13:00

Anmälan för onsdagens båda pass öppnar tisdagen innan, kl 13:00


För att boka din plats kan du gå via länken nedan alternativt boka i vår app "Vattnets hus".
Du kan också anmäla dig via telefon genom att ringa vår recpetion, på telnr: 0550-13130

På plats:
Anmäl din ankomst i receptionen och få din biljett utskriven.

 

 
Priser

Priser

Från och med 2022 kommer vattengymnastik att ingå i ditt Bad- eller Bad/Gymmedlemskap. Det gäller alla kunder som betalar via autogiro samt för er som betalat för en tidsbegränsad period.

(Gäller ej 10-kort bad)

Med detta kommer 10-kort vattengymnastik att utgå vid årsskiftet. De 10-kort som fortfarande är aktiva löser vi in och gör avdrag för aktuellt saldo vid nästkommande fakturering.


Du kan fortfarande lösa enkel entré för bad inklusive vattengymnastik för 120:-