Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

FÖLJ MED KRISTINEHAMN ARENA TILL MARBELLA
Future Travel kan stolt presentera en oförglömlig träningsresa till Marbella under ledning av Kristinehamn Arena Träningsresor 2023.

Under vistelsen tränar vi tillsammans, äter goda middagar och har det riktigt trevligt tillsammans i fantastisk miljö!

CHECKA IN PÅ SOL MARBELLA ESTEPONA ATALAYA PARK
I sju nätter bor vi på det 4-stjärniga hotellet som ligger mellan Marbella och Estepona med direkt anslutning till stranden och sin magnifika utsikt över havet. Under veckan har vi all-inclusive på hotellet. Detta blir en underbar resa som du inte vill missa!

TRÄNING OCH AVKOPPLING
Schemat under veckan är fullspäckat med olika träningsformer och du väljer själv vilka och hur många aktiviteter du vill delta i. Varva aktiviteterna med semester som avkoppling vid poolen, stranden och utforska underbara Marbella. Varje dag erbjuds morgonpass, lunchpass och eftermiddagspass. Vi kommer ha workshop och tester för de som vill. I passutbudet återfinns löpteknik, coreträning, funktionell träning, styrketräning, Rörlighets och balans-träning, konditionsträning, yoga och mycket mer.

Om man vill finns möjlighet att spela padel mot en extra kostnad. Detta bokas på plats! Padelanläggningen ligger 10 min bort (promenad). Vill ni spela golf så kan vi självklart hjälpa till med att boka detta åt er. Future Travel är specialister på golf. Kostnader för golfbag på flyget, greenfee och taxi till golfbanorna tillkommer.

 

 

Ledare/Instruktörer som var med på resan från Kristinehamn Arena:

Jessica Sökjer
Jessica är utbildad hälsocoach sedan 2003 och leder och inspirerar i gruppträning, har coachsamtal inom träning, mat och motivation. Hon gillar variation på träningen och tränar för att det är kul. Tillsammans med Helene och Kristinehamn Arenas övriga duktiga och erfarna instruktörer har hon haft träningsresor sedan 2017. Fun fact: Utöver att leda gruppträning så kan den egna aktiviteten bestå av ridning, vintersport och löpning och träning med hunden.

Helene Nordenhäll
Helene driver sin egna praktik som fysioterapeut och har lång erfarenhet av kroppen och träning. Handboll ligger henne varmt om hjärtat. Hon instruerar i allt från Medi yoga till tuffa intervallpass. Med Helene som instruktör kan du lita på att du lär dig rätt och blir rikligt motiverad och inspirerad. Tillsammans med Jessica och Kristinehamn Arena’s övriga duktiga och erfarna instruktörer har hon haft träningsresor sedan 2017. Fun fact: Den egna aktiviteten brukar bli löpning, golf och vintersport.