Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

 

 

 

 

Herrarnas omklädning och duschrum håller fortsatt stängt på grund av renovering. På grund av en fuktskada i herrarnas duschrum måste vi tyvärr hålla den avdelningen stängd. Vi kan i dagsläget inte säga hur länge arbetet kommer pågå men vi kommer hålla er uppdaterade så snart vi vet när öppning blir aktuellt. Under denna period hänvisar vi ombyte och duschning till gymmets omklädningsrum på entréplan, hänvisningar finns på plats.

Kristinehamn Arena söker timanställda till badet.
Nu söker vi fler och nya timvikarier till badet på Kristinehamn Arena. Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och med ambitionen att alltid göra ditt bästa. Du trivs och känner dig trygg med att möta kunder i alla åldrar. För att jobba på badet ska man genomföra ett livräddningstest i vattnet med godkänt resultat, testet är baserat på simmärket Silverbojen. Du ska vara 18år fyllda och ha kunskaper i HLR.

Huvudsakliga uppgifter:
- Badbevakning
- Städ/underhållsarbete
- Stöd vid simundervisning

Låter det intressant? Tveka inte att maila om varför just du skulle passa i vårt team till Tony.Ahling@kunskapsporten.nu